divendres, 11 de maig del 2012

VI Premi Internacional de Novel·la Gràfica FNAC-SINS ENTIDO

La cadena d'establiments FNAC i l'editorial Sins Entido han convocat la sisena edició del seu Premi Internacional de Novel·la Gràfica. Es tracta d'un concurs d'allò més interessant per tots aquells que tingueu interès en entrar amb peu ferm en l'àmbit editorial del còmic, doncs és un premi que gaudeix de gran prestigi i difusió.

La modalitat del concurs és el còmic o novel·la gràfica, i s'ha de presentar una proposta de llibre d'un mínim de 96 pàgines, de les quals se n'han de presentar almenys 16 d'acabades juntament amb un resum de la resta del guió. El premi per a l'obra guanyadora és de 10.000 euros, a més de la publicació de l'obra per part de l'editorial Sins Entido.

En la seva primera edició (2007), el premi fou per a Jorge González, per ‘Fueye’, editada a finals de 2008. En la segona convocatòria (2008), els guanyadors van ser Guillaume Trouillard i Samuel Stento, per ‘La estación de las flechas’. Esteban Hernández fou el guanyador de la tercera edició (2009) per ‘¡Pintor!’, Mireia Pérez va guanyar la quarta edició (2010) amb ‘La muchacha salvaje’ i Juan Berrio resultà guanyador amb ‘Miércoles’ en la darrera edició, i serà editada a finals de 2012.

El termini per a presentar les propostes acaba el 30 de novembre de 2012. si en voleu saber més, trobareu tota la informació a la web de Sins Entido.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada