dimarts, 22 de maig del 2012

L'apunt d'actualitat: "Dead Moon - Apocalypse", obra de Luis Royo & Ròmul Royo, a la Galeria Miguel Marcos de Barcelona



 El seu treball conjunt té els seus orígens a principis dels anys noranta. Ja el 1994 van idear conjuntament el personatge de Malefic en el mateix estudi. En els anys successius els seus treballs es van apartar, desenvolupant independentment seva activitat en diferents estudis i ciutats.

El 2006 van realitzar de nou en equip la pintura d'una cúpula al castell Medvédev de Moscou ia partir de llavors van tornar a col · laborar en diferents treballs. El 2008, per a l'obra Dead Moon, la seva col · laboració es va solidificar i ja la resta de les creacions com Demons i sobre tot el complex projecte multimèdia Malefic Time, es realitza mà a mà. En l'actualitat, definitivament componen el seu treball en comú.

En aquesta exposicio, anomenada 'Deaed Moon' s'aborda una història oriental de ficció i passat, acostant-se a les claus dels antics contes fantàstics xinesos, i s'endinsen en els paràmetres de la peculiar narrativa de fantasia desbordant a Orient. Tot això enquadrat en teles que combinen el buit amb la figuració, i una obra en paper que descriu minuciosament. A 'Apocaypse' es tracta de traslladar a les pors eterns de l'ésser humà posant en qüestió els ensenyaments rebuts.

El tractament plàstic de 'Apocalypse' ofereix, no només una història en una Nova York apocalíptica, sinó reflectir un univers de malson en el nostre entorn. Per a aquest projecte s'ha sumat altres arts creatives com música, literatura, vídeo, etc., Convertint-se en un projecte multimèdia en continu creixement, ara exposat - "Dead Moon -Apocalypse" - a la Galeria Miguel Marcos, carrer Jongleses 10, Barcelona, fins al 4 dejuny de 2012.

Ingrid Vilardaga
1r d'Il·lustració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada