dimarts, 15 de maig del 2012

L'Escola d'Art acull una exposició dins del cicle Vi_suals 2012

Des del proper dijous 17 de maig i fins el divendres 25 l'Escola d'Art acollirà una de les exposicions que s'emmarquen dins del programa d'activitats del cicle Vi_suals 2012. De fet, es tracta de dues exposicions fotogràfiques que comparteixen el mateix espai: les fotografies realitzades per Josep Mª Perostes Graells i Ferran Faja i Puig sobre el celler Fargas-Fargas, i les fotografies de Manuel Vidal Angulo i David Jiménez González sobre el Celler Jaume Grau.

Del 12 al 26 de maig l’Ajuntament de Manresa organitza juntament amb la DO Pla de Bages la programació de Vi_suals.12, dedicat al vi i a les arts visuals. Aquest projecte innovador, associa els vins de la DO Pla de Bages amb la creativitat i la cultura artística dels creadors. Vi_suals.12, sorgeix de la voluntat de fer més forts aquests valors que comparteixen la cultura i el vi: creativitat, innovació, experiències, patrimoni, territori i sensacions. Perquè darrera d’un bon vi tenim el paisatge i la terra, la creativitat dels enòlegs i el gust de qui el tasta. Igual que amb l’art, el tast d’un bon vi es pot convertir en una experiència única i sensible. Les activitats que es portaran a terme durant Vi-suals.12 són:
  • Jornada de portes obertes dels Cellers de la DO Pla de Bages: Els cellers de la DO Pla de Bages obriran les seves portes per ser visitats durant tot el dia. 
  • Exposició bibliogràfica sobre el món del vi: Del Bages, de Barcelona, de Catalunya i la cultura del món del vi. Aquesta anirà acompanyada d’una guia de lectura. 
  • Tast 2.0: Conduït per Jaume Pont (Sommelier) i Gemma Roja (creadora de Vinthink: xarxa social per apassionats del vi). 
  • Exposicions fotogràfiques: Sis espais expositius del centre de Manresa mostraran el treball de més de quinze artistes que proposen visions diferents dels onze cellers de la DO Pla de Bages. Tast i presentació dels vins dels diferents cellers en l’acte inaugural de cada espai. 
  • Mostra de Vins de tots els Cellers de la DO. 
  • Diverses conferències. 
  • Curtmetratges. 
  • Xat: Conduït per Gemma Rojas (creadora de Vinthink: xarxa social per apassionats del vi).
Trobareu informació més completa amb tot el programa d'activitats al web de l'Ajuntamant de Manresa i al web de la DO Pla de Bages.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada