dimarts, 20 de novembre del 2012

L'apunt d'actualitat: El dibuixant japonès Yoichi Takahashi pinta un mural a l'estadi del Sabadell

El president del Sabadell juntament amb el dibuixant 
japonès Yoichi Takahashi
El dibuixant japonès Yoichi Takahashi, creador de la popular sèrie de dibuixos animats 'Campions' protagonitzada per Oliver i Benji, va comparèixer a la sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta per explicar la seva presència a Sabadell acompanyat pel president del club, Joan Soteras.

El dibuixant ha parlat de molts temes, i un d'ells ha estat sobre el mateix mural gegant que està pintant, Takahashi ha afirmat que "és tot un repte pintar un mural tan gran, estic acostumat a fer els meus dibuixos en petit", i que "no es pot descartar que el personatge que crec exclusiu per al CE Sabadell surti algun dia a la sèrie si es fa una continuació".

El dibuixant asiàtic dibuixarà uns panells amb els personatges més reconeguts de la sèrie com Oliver Atom, Benji Price, Mark Lenders, Bruce Harper, Julian Ross, Tom Baker, Dani Melow, Ed Warner, o els bessons Derrik. Enmig de tot ells, Takahashi dibuixarà el nou personatge. "És la primera vegada que el creador d'Oliver i Benji pinta un estadi de futbol amb els seus personatges", va recordar el club. "Mai vaig imaginar que fos a pintar algun dia per cap equip real", ha confessat l'artista que ha acceptat la proposta "per amistat" amb un dels membres del grup nipó que controla la majoria d'accions del Sabadell i l'objectiu és promocionar el club català al mercat asiàtic.

L'afició sabadellenca ha batejat com Cesc Hiroshi el nou personatge de Takahashi, un futbolista vestit de arlequinat. El nom ha estat escollit per majoria de socis i aficionats a través d'internet entre tres propostes i respon a les sigles de Centre d'Esports Sabadell de Catalunya (CESC) i al cognom de l'únic jugador japonès en la història del club, Ibusuki Hiroshi, que va ser el golejador la temporada de l'ascens a la Lliga Adelante.
Takahashi, pare de la sèrie Campions, ha dibuixat un Cesc Hiroshi amb cabellera rossa, samarreta arlequinada, els pantalons blancs que vesteixen els equips del futbol base i un braçalet de capità amb la senyera.

L'obra estarà exposada a la Nova Creu Alta al costat d'el panell gegant de 10 metres quadrats en el qual apareixen els principals personatges de la popular sèrie, com Mark Lenders, els bessons Derrick, Bruce Harper i els famosos Oliver i Benji, aquest últim amb el nom de Sabadell escrit en el seu inseparable gorra.

Abans de tornar al Japó, l'artista Takahashi ha volgut dibuixar una cara d'Oliver Atom al túnel de vestidors i deixar un missatge de suport als jugadors en escriure "Visca el Sabadell!".


David Rodríguez
1r d'Il·lustració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada