dimarts, 20 de novembre del 2012

Dijous inaugurem l'exposició "Sondes de paper"

El proper dijous 22 de novembre, a les 19h, esteu tots convidats a la inauguració de l'exposició Sondes de paper - Llibres itinerants recol·lectors d'art que romandrà oberta fins el 21 de desembre a l'Escola d'Art.

Les "sondes de paper", que són un projecte de Llibres Artesans, són llibres d’artista col·lectius que naveguen de mà en mà recollint mostres artístiques de les diferents persones que van prenent el relleu. Cada tripulant decideix, un cop realitzada la seva intervenció, a qui passa el llibre sonda i des de la sala de control es registren els moviments i es reben fotos i vídeos que s’actualitzen als mapes de seguiment.

A l’exposició podreu veure els primers quatre llibres col·lectius que ja han tornat ben carregats d'art, així com les noves sondes abans del seu llançament i algunes peces de sonda de les "Drassanes de Paper".

Aquesta és una exposició atípica, no només pel tarannà de les obres exposades sinó perquè hi haurà moviments al llarg del mes que durarà: la sonda “Take The Tour” sortirà cap a Tokio en uns dies! Així que es podrà contemplar en directe el seu llançament amb l’entrega en mà del llibre a l’artista Elsa Guerra.

Disposareu també d’un ordinador per consultar els mapes de seguiment amb els tineraris que han seguit i les imatges i vídeos que han recollit al llarg del seu trajecte.

Si voleu saber-ne més, seguiu aquest enllaç!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada