dijous, 8 de novembre del 2012

28a Mostra del Còmic a Cornellà

L'Ajuntament de Cornella ens ha fet arribar tota la informació referent a la Mostra del Còmic, que se celebra del 5 de novembre i fins al 2 de desembre i que omplirà de còmics la ciutat de Cornellà:
"Exposicions, actes en directe, contacontes i visites guiades repartides per les diferents activitats que es portaran als instituts, biblioteques, centres cívics, sales d’exposicions i mercats i comerços de la ciutat. Aquí us enviem el programa de la Mostra, que no us podeu perdre!! 
Durant la primera setmana de la Mostra, us convidem molt especialment a la inauguració de l’exposició Arrugas, de la viñeta a la pantalla, exposició oficial de la pel·lícula, basada en el còmic de Paco Roca, que va rebre dos Goyas al 2012. Serà el dijous 8 de novembre, a les 20h a l’Espai d’Art Moritz. Aquell dia comptarem amb la presència de Paco Roca, així que no us ho perdeu!!
El divendres, 9 de novembre, també a les 20h tindrà lloc al Castell l’entrega de premis del 28è concurs de còmics Ciutat de Cornellà, així com la inauguració de l’exposició Un pont vers Angoulême, de l’Escola Joso. Farem entrega també del 19è Premi Ivà al Kim. Una vetllada plena de dibuixants consolidats, i de nous talents, que val molt la pena veure.
I, com a novetat, bars i restaurants de la ciutat es sumen a la Mostra, amb el seu particular homenatge a dibuixants, i personatges de còmic amb la ruta Delícies de còmics. Mentre duri la Mostra podreu gaudir d’una delícia més una consumició a 2€ als locals adherits, que podreu consultar pròximament en aquesta pàgina, www.cornelladellobregat.eu."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada