dijous, 8 de novembre del 2012

Exposició de "Parelles artístiques" a Berga

El Ruben Torres, exalumne d'il·lustració, ens ha fet arribar informació sobre aquest projecte-exposició en el que participa:

L’Oficina Tècnica Laboral del CFI Cercs – Berguedà amb la suma d’esforços de diverses entitats sobre la salut mental del Berguedà ha impulsat una nova iniciativa per sensibilitzar, normalitzar i visualitzar els trastorns de salut mental a través del projecte Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental.

Aquest projecte ha incentivat la creació d'obres artístiques que són fruit del treball a “quatre mans” entre artistes amateurs -usuaris dels serveis de salut mental- i artistes professionals, els quals treballen per parelles.

A més de la vessant de sensibilització, l'altre gran objectiu de la iniciativa és facilitar l'expressió i la creativitat de les persones que hi participen. Per aquest motiu, la importància del projecte no recau només en el producte final que s'exposa, sinó en el procés creatiu que viu cada parella artística: el diàleg, l'intercanvi d'experiències, el vincle que es forma, etc.

El proper divendres 09 de novembre, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà a l’espai Cal Piera de Berga l’exposició de les obres artístiques de les 14 parelles, en les disciplines de pintura, escultura, fotografia, ceràmica, còmic i il•lustració. Aquesta exposició es podrà visitar els dissabtes 10, 17 i 24 de novembre de les 10:30 – 13:30 i de 17:00 – 20:00.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada