dijous, 8 de novembre del 2012

Festival de llibres il·lustrats "Como Pedro por mi casa"

Durant aquesta setmana, del 5 al 10 de novembre, se celebra el Festival Internacional de Llibres Il·lustrats a la Central del Raval, on podeu veure llibres meravellosos, escoltar conferències i participar en els tallers! 
"Organitzat per Julia Pelletier i Silvia Miralles, « Como Pedro por mi casa » és un festival dedicat íntegrament als llibres il·lustrats per a adults. Una mostra cuidada, que té com a nexe comú entre els seus participants la falta de prejudicis en el moment d'utilitzar el dibuix, la pintura o la il·lustració per a narrar. El Festival entén el llibre com un format obert a múltiples interpretacions: llibre il·lustrat, fanzine, llibre-objecte, novel·la gràfica, llibre d'artista, etc. Les seves úniques premisses son la qualitat del treball i la seva novetat absoluta en la nostra ciutat; per això contacta i selecciona material al llarg de tot l'any amb diversos editors i autors.
Durant sis dies, obres vingudes de realitats tan diferents com França, Chile, Argentina, Corea, Portugal, Anglaterra o Iran estaran a la vostra disposició, i podreu veure, tocar i llegir aquests treballs, en un entorn que recrea el saló d'una casa particular. Apostem per la curiositat i la divulgació. La curiositat de conèixer formes diferents, allunyades o poc usuals d'explicar la realitat, i la voluntat de celebrar i compartir-les junts. En el marc del festival es durà a terme un programa d'activitats que inclourà conferències i trobades, així com també tallers per a nens i adults."
(Text de presentació extret de la web del Festival)
Trobareu més informació a www.lacentral.com i a http://festivaldelibrosilustrados.blogspot.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada