dimecres, 15 de gener del 2014

Jornades professionals FLIC

Des del Flic - Festival de literatures i arts infantil i juvenil ens fan arribar una proposta que pot ser del vostre interès. 

El proper 25/01/2014 realitzaran les JORNADES ESCRIURE, IL·LUSTRAR I EDITAR LITERATURA INFANTIL I JUVENIL

Les jornades professionals, que es realitzen a Sabadell al voltant del gènere de la literatura infantil i juvenil, tindran per objectiu donar a conèixer i connectar el món professionalitzat i el dels joves creadors i professionals.

Per aquest motiu en aquestes jornades d’un sol dia, i de 10 a 19, comptarem amb diversos espais tant de formació com d’intercanvi. La il·lustradora Marion Bataille realitzarà dos tallers d’il·lustració per a joves creadors i professionals. A més, a les jornades tindrà lloc una trobada d’editors i joves professionals per poder mostrar les seves obres i aconseguir la seva primera experiència professional. Per finalitzar a més comptarem amb tallers pràctics sobre l’edició de literatura infantil i juvenil i una conferència final a càrrec de Laura Borràs sobre els Reptes de la literatura infantil i juvenil al sXXI.
Més informació i preus a:
http://flicfestival.com/flic-sabadell/

Si esteu interessats a assistir-hi només cal que ens ho digueu, doncs com a alumnes de l'Escola d'Art podeu obtenir un descompte del 40% en el preu de la inscripció. L'entrada, doncs, passaria de 25 a 15 euros.

A més us proposem que feu també un cop d'ull a la resta d'actes que s'emmarquen en aquest festival, i en alguns dels quals col·laborem des de la nostra escola. Trobareu tota la informació a www.flicfestival.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada