divendres, 17 de gener del 2014

Exposició "OníricsIrÒnics" de Montse Bugatell a la Llibreria Papasseit


I més bones notícies dels nostres exalumnes!!!

Del 18 de Gener fins al 14 de Febrer, podreu visitar l’exposició OníricsIrÒrincs, a la Llibreria Papasseit de la Pl. Gispert, 2 de Manresa.

Es tracta d’una mostra de la sèrie de portades originals que la il·lustradora Montse Bugatell ha realitzat per al llibre "Perdonin que no em disculpi" de Ferran Cerdans, també exalumne de l'Escola.

OníricsIrÒnics, és el resultat de la col·laboració de Montse Bugatell (il·lustradora) en el projecte literari-artístic de Ferran Cerdans, en el que proposa a diferents artistes fer una sèrie d’il·lustracions per a la portada del seu llibre Perdonin que no em disculpi.

Cada exemplar del llibre s’enquaderna de manera artesanal amb una coberta original, esdevenint una obra artística única. Amb aquest projecte de Llibres Artesans, es crea una gran dinamització cultural, amb sinergies molt enriquidores entre l’escriptor i els diferents artistes que hi participen.

Perdonin que no em disculpi és, doncs, un recull de contes curts plens d’ironia en els que accions quotidianes es duen a l’extrem fins a mostrar l’absurditat de prejudicis i convencions socials, configurant històries amb tocs surrealistes que et produeixen la sensació d’estar dins un univers oníric molt personal.

És en aquest univers en el que la il·lustradora s’ha submergit per extreure’n les imatges de les cobertes que conformen la sèrie, cada una relacionada amb un dels relats, que dóna lloc a una imatgeria de personatges arquetípics i surrealistes, sorgits d’aquest univers de l’absurd que a vegades pot semblar, fins i tot real.

La inauguració és aquest dissabte, dia 18, a les 20h. No us la deixeu perdre!

Aquí trobareu més informació sobre ambdós autors:
http://inventari-grafic.blogspot.com.es/ (Montse Bugatell)
http://www.llibres-artesans.com/ (Ferran Cerdans)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada