divendres, 13 de maig del 2016

Exposició d'Oda Sales al Konvent de Cal Rosal

Una de les coses que més ens agrada és saber dels nostres exalumnes, i veure que tots ells van fent coses i obrint-se camí mica en mica en diferents àmbits. Per això estem molt contents quan algun d'ells, algun de vosaltres, es posa en contacte amb nosaltres per anunciar-nos una exposició, la publicació d'un llibre, el premi en un concurs... o el què sigui!
Aquesta vegada ha estat la nostra exalumna Oda Sales, que ens ha fet arribar algunes de les imatges de la seva exposició al Konvent de Cal Rosal, que es va inaugurar el passat 31 de març i que teòricament s'havia d'acabar a primers de maig però degut a l'èxit es podrà visitar fins a princípis de juny.
Gràcies i felicitats, Oda!





1 comentari:

  1. Pongamos que eres finita.Pongamos que estoy harto de verte con pamelas y claveles.Pongamos que te puse a mi novia en el asiento de delante.Pongamos que la malmiraste.Pongamos que estoy cabreado.Pongamos que me copias y me dibujas en nombre del capital.Pongamos que te envio a Australia con los austrialopitecus.Pongamos que tu me mandaste un anónimo y te lo devuelvo. Pongamos que no soy quien crees.Pongamos que es ella, la que miraste con prepotencia-Pongamos que te marchaste porque viste lo fea que eres para mi. Pongamos que no soy nadie porque no te conozco de nada.Pongamos que te bloqueo y no me ves nunca más.

    ResponElimina