divendres, 13 de maig del 2016

12è Concurs RAIMA d’Il·lustració i disseny


El passat 27 d'abril es va obrir oficialment la convocatòria del 12è Concurs Raima d’Il·lustració i disseny. El tema elegit per la present convocatòria es l’ESPORT, fidels a la tradició de premiar a aquella il·lustració que millor reflecteixi la relació entre el paper i el motiu escollit.
Des de 1994 el Concurs RAIMA d'Il·lustració i Disseny és un dels certàmens més importants de l'Estat, tant per la seva participació com per la qualitat de l'obra presentada, la generosa dotació dels premis i l’escrupolós respecte pels interessos dels autors. 
El Concurs RAIMA va néixer amb la ferma voluntat d'estimular i promocionar la tasca dels artistes plàstics, alhora que il·lustrar el calendari de col·leccionista que RAIMA edita des de fa més de vint anys.
El Concurs està dotat econòmicament amb 5.000 € per al primer premi i 2.500 € per al segon, als quals s'afegiran els obsequis que tradicionalment ofereixen els patrocinadors del concurs. A més es lliuraran 3 accèssits valorats en 1.000 € a les obres que quedin classificades en els llocs tercer, quart i cinquè.
El termini acaba el 22 de juny. Trobareu tota la informació a www.concursraima.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada