dilluns, 4 d’abril del 2016

Concurs de cartells de la XXIII Mostra de Jazz de Tortosa

Ja és oberta la convocatòria al concurs de disseny de cartells de la XXIII Mostra de Jazz de Tortosa, que tindrà lloc del 4 al 9 de juliol de 2016, organitzada per Acadèmic i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa.
Els concursants hauran de lliurar els seus dissenys abans del 2 de maig d’aquest 2016, a la seu de la Mostra de Jazz Tortosa (Avinguda Remolins, 5-7 de Tortosa). La decisió, en la qual es valorarà la relació de les obres presentades i la Mostra de Jazz Tortosa, es farà pública el dia 17 de maig de 2016.
A banda del guanyador, que rebrà un premi en metàl·lic de 700 € amb la col·laboració de la Fundació Privada Duran-Martí, una selecció dels millors cartells presentats formarà part també d’una exposició pública durant el dies de celebració de la XXIII Mostra de Jazz Tortosa.
La Mostra de Jazz de Tortosa, que enguany celebra la seva 23èna edició, s’inclou dins de la programació musical estable de la ciutat i és un referent entre els amants de jazz de la zona on conflueixen el sud de Catalunya, el nord del País Valencià i la franja aragonesa.
Trobareu tota la informació i les bases completes del concurs a www.jazztortosa.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada