dilluns, 4 d’abril del 2016

Beques Carnet Jove 2016

Ja s’ha obert la convocatòria per entrar a participar a les Beques Connecta’t del Carnet Jove pels joves entre 16 i 31 anys (complerts al llarg de convocatòria). Es tracta de 10 beques, cada una en un àmbit diferent, que faciliten la incorporació dels joves al món del treball a empreses com ara TV3, La Vanguardia, El Punt Avui o Ediciones El Jueves. Les beques tenen una dotació de 5.000€ cadascuna.

Els àmbits són: AMBIENTACIÓ, VESTUARI, CARACTERITZACIÓ, DISSENY, GRAFISME, FOTOGRAFIA, MUNTATGE MUSICAL, RÀDIO, CÒMIC i LLETRES.

En l'Àmbit de DISSENY, la persona beneficiària de la beca s'encarregarà d'elaborar gràficament (disseny i il·lustració) les convocatòries del Programa Connecta't de l'any2017, conjuntament amb l'estudi que presta el servei de disseny al Programa Connecta't.

Pel què fa al CÒMIC, la persona beneficiària publicarà vint-i-dues tires còmiques a Ediciones El Jueves al llarg dels dotze mesos següents a la concessió de la beca. Onze tires còmiques les publicarà la revista en paper de caràcter setmanal El Jueves i les altres onze a la pàgina principal del web d'El Jueves i hi restaran penjades durant una setmana.
Un cop escollits el/la beneficiari/ària i els finalistes, un d'aquests tindrà l'oportunitat d'editar un llibre amb Panini Còmics. El llibre tindrà les característiques següents: entre 56 i 108 pàgines, en blanc i negre o en color, i tiratge de 1.000 a 1.500 exemplars. L'autor/a signarà un contracte professional d'edició amb Panini Còmics i rebrà una bestreta de 3.000 euros en concepte de drets d'autor.

El termini per a presentar-vos-hi acaba el 4 de maig. Entra a http://www.carnetjove.cat/connectat/ busca la teva i participa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada