divendres, 14 de juny del 2013

II Premi Internacional de Còmic Costa Brava

Els propers 21, 22 i 23 de juny Torroella de Montgrí celebrarà el seu 7è Festival de Còmic, una iniciativa organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'empresa multinacional Panini, que té la seu central de l'Estat Espanyol en aquesta localitat.

Durant el cap de setmana del Festival es presenta un atapeït programa d'actes: mercat de còmics, tallers de dibuix i manualitats, inflables infantils, firma d'autors, cinema, presentacions, exposicions, espectacles, gimcama de boles de drac, sessió de fotografies amb personatges del món del còmic, i concurs d'aparadors, entre d'altres. A diferència d'altres esdeveniments similars, el Festival del Còmic de Torroella està fet pensant més en les famílies, i la presència d'una majoria de nens li dóna una personalitat totalment diferent.

Dins dels actes programats al Festival, es presentarà la convocatòria de la segona edició del Premi Internacional de Còmic Costa Brava que, amb una quantia de vint mil euros per a l'obra guanyadora , és el més ben dotat de tots els que concedeixen a l'estat espanyol. Per a participar-hi s'ha de presentar un projecte d'àlbum de còmic d'un mínim de 64 pàgines a color, totalment acabat. El termini per a presentar les obres a concurs acabarà el 15 d'abril de 2014.

La convocatòria del premi és de caràcter bianual, i en la primera edició es van rebre originals de fins a 12 països diferents. En resultà guanyadora l'obra “Ocupante”, dels autors Andreu Martín Farrero (guió), Jorge Jacobo Navarro González (Dibuix), i Carlos Ruano Vaca (color), que fou editada l'any passat per l'editorial Panini Còmics.

Podeu obtenir les bases per participar en aquesta segona edició del Premi en el següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada