dimarts, 30 d’abril del 2013

Beques Carnet Jove 2013

Ja s'ha publicat la convocatòria d'enguany per a les Beques Carnet Jove. En aquesta edició es presenten fins a 11 especialitats diferents, entre les quals podreu trobar les dedicades específicament al còmic i al disseny gràfic.

En el cas de la convocatòria "Connecta't al Còmic", cal presentar tres tires còmiques per tal d'optar a una beca de 5.000 euros. El guanyador rebrà aquest import a canvi de col·laborar durant tot l'any amb la revista El Jueves, publicant-hi un total de 22 tires. A més, els quatre finalistes entraran en una segona ronda i participaran en un concurs tancat per publicar un àlbum de còmic amb l'editorial Editores de Tebeos.

L'especialitat de "Connecta't al disseny" està becada també amb 5.000 euros, i en aquest cas cal presentar proposta per a la imatge del concurs de l'any vinent. En concret cal elaborar tres propostes de cartell, per a les especialitats de vestuari, enginyeria i còmic. El guanyador haurà de completar tota la sèrie de cartells per a totes les especialitats.

Trobareu les bases de totes les especialitats a www.carnetjove.cat/connectat. I no us encanteu, que el termini acaba el 29 de maig!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada