divendres, 8 de febrer del 2013

Fotos del workshop amb la SARA


Us deixem aquí una galeria fotogràfica del taller que vam fer el passat 2 de febrer amb la il·lustradora francesa Sara. Per a explicar-vos com va anar tot plegat, res millor que unes paraules d'una de les alumnes que hi va prendre part:
El passat 2 de febrer, gràcies a l’Escola d'Art de Manresa, juntament amb Tantàgora Serveis Culturals, vam poder gaudir de un fantàstic workshop amb la il·lustradora francesa Sara, una gran artista amb una carrera dins del món de la il·lustració infantil, i amb l’objectiu de fer arribar la literatura a tots els públics, apostant per la innovació i l’experimentació en la transmissió i promoció literària.
El workshop (taller) es va dividir en dues parts, una primera part on la il·lustradora Sara, ens feia una petita xerrada molt interessant, sobre la seva trajectòria i la seva manera de treballar, com experimenta amb els sentiments i les emocions, per a partir de retalls crear les seves obres, sense ni tant sols lletra, però creant histories.
Una segona part on una mica imitem la manera de treballar de la Sara i realitzem una sèrie d’il·lustracions aleatòries amb retalls i treballant amb el llenguatge de ala imatge i expressant-nos amb els colors i les formes, que ens van donar la idea per desprès crear cada un la nostre pròpia historia. I com l’artista considera, que el lector sigui prou capaç d’imaginar l’argument i les parts de la historia que hi ha entre les diferents imatges, creant un argument propi.

Tània Luque
1r d'Il·lustració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada