dimarts, 15 de gener del 2013

VI Premi Internacional Compostela d'àlbum il·lustrat

El Departament d'Educació de l'Ajuntament de Santiago i Kalandraka convoquen el IV Premi Internacional COMPOSTELA per a àlbums il·lustrats, amb una dotació de 9.000 euros en concepte d'avançament pels drets d'autor. El termini per presentar els treballs finalitza l'1 de març de 2013 i la decisió del jurat es donarà a conèixer al voltant del 2 d'abril, tot coincidint amb el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil i emmarcat dins les activitats de la XIII Campanya d'Animació a la Lectura que organitza l'Ajuntament de Santiago i Kalandraka.

El Premi COMPOSTELA està dirigit a autors i il·lustradors de qualsevol nacionalitat que presentin obres originals i inèdites, en qualsevol de les llengües oficials de la península ibèrica. Les persones que vulguin presentar-se al certamen hauran d'enviar cinc còpies del text, tres il·lustracions originals i cinc fotocòpies en color de cadascuna d'elles, juntament amb una maqueta acabada de tot el projecte. El material, signat sota lema o pseudònim, es farà arribar al Registre General de l'Ajuntament de Santiago (c. del Presidente Salvador Allende, 4, 15705, Santiago de Compostela).

Kalandraka publicarà l'obra guanyadora en les cinc llengües oficials peninsulars -castellà, gallec, català, eusquera i portuguès- a l'octubre de 2013. L'editorial podrà publicar també els treballs que rebin una menció especial. El jurat estarà format per professionals de reconegut prestigi dins l'àmbit de la literatura i la il·lustració infantil. Les bases completes de participació es poden consultar aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada