divendres, 30 de març del 2012

Beques Carnet Jove 2012

Ja s'ha fet pública la convocatòria d'enguany de les Beques Carnet Jove. A les ja habituals modalitats de còmic, fotografia i disseny gràfic, aquest any s'hi afegeixen com a novetat les de grafisme televisiu i infografia, entre d'altres. Només cal que tingueu entre 16 i 30 anys, i ser titulars del Carnet Jove. Us fem un petit resum de les especialitats relacionades amb el món de la imatge que poden ser del vostre interès:
  • IV Beca CJ Connecta't al Disseny 2012: amb una dotació és de 5.000 euros, la persona beneficiària de la beca col·laborarà durant un any amb l'estudi de disseny del Programa Connecta't del Carnet Jove i serà l'encarregada d'elaborar gràficament (disseny i il·lustració) les convocatòries del programa per a l'any 2013 (un mínim de 16 propostes de disseny i un màxim de 20 sobre, entre d'altres, les següents temàtiques: cinema, disseny, ràdio, fotografia i còmic).
  • IV Beca CJ Connecta't al Còmic 2012: la dotació de la beca és de 5.000 euros i la persona beneficiària publicarà 11 tires còmiques amb Medigrup (Medicampus, Preuniversitaris o Cicles Formatius) i 11 tires còmiques a la revista El Jueves, al llarg dels dotze mesos posteriors a la concessió de la beca. Un cop escollits el/la guanyador/a i els/les finalistes, un d'aquests tindrà l'oportunitat d'editar un llibre amb Ediciones Glénat. La persona escollida rebrà una bestreta de 3.000 euros en concepte de drets d'autor.
  • V Beca CJ Connecta't a la Fotografia 2012: La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària desenvoluparà les tasques de becari/ària de fotografia a La Vanguardia, durant els dotze mesos següents a la seva resolució, publicant un mínim de 20 fotografies al diari.
  • I Beca CJ Connecta't al Grafisme 2012: La beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària podrà formar-se en els coneixements pràctics del sector al llarg d'una temporada televisiva a Televisió de Catalunya.
  • I Beca CJ Connecta't a la Infografia 2012: A l'igual que en la modalitat de Grafisme, la beca està dotada amb 5.000 euros i la persona beneficiària podrà formar-se en els coneixements pràctics del sector al llarg d'una temporada televisiva a Televisió de Catalunya.
Trobareu les bases i la informació detallada de què heu de presentar per participar en cada modalitat accedint al web www.carnetjove.cat/connectat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada