dimarts, 20 de març del 2012

7a edició de la Nit dels Nous Professionals

La Comissió per a la FP de la patronal catalana Cecot, juntament amb el Consell de la FP de Terrassa, Foment de Terrassa, SA, el Consorci d’Educació de Barcelona, la Fundació BCN Formació Professional i els dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, us proposa la participació a la setena edició dels premis de la Nit dels Nous Professionals.

Aquest premis pretenen motivar i distingir, d’una manera pública i notòria, els projectes de l’alumnat dels Cicles Formatius de qualsevol família professional i dels Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI).

Si sou estudiants dels centres formatius públics, concertats i/o privats de Catalunya i estudieu un cicle formatiu de grau superior o grau mig, o un Programa de Qualificació Professional Inicial, podeu comunicar al vostre tutor la voluntat de participar en aquest concurs i el centre si ho considera adient podrà presentar el vostre treball a concurs.

El vostre treball o projecte podrà concursar tant si és individual com si està fet en grup, però recordeu que el vostre treball haurà de ser presentat pel centre i no per vosaltres de manera particular. Per tant, si esteu interessats a participar-hi com a alumnes de l'Escola d'Art de Manresa, poseu-vos en contacte amb el Dani Hernández.

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria al web www.nousprofessionals.com, tot i que de moment la informació que hi figura encara és relativa a l'edició del 2011. Suposem que ho actualitzaran aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada