dimarts, 24 de gener del 2012

Convocatòria Il·lustrador Resident 2012

Reprenem l'activitat blogaire, que darrerament hem tingut una mica abandonada, per informar-vos de les darreres notícies i novetats que ens han arribat i que poden ser del vostre interès.

La primera d'elles es tracta d'una convocatòria interessant, el concurs Il·lustrador Resident 2012, que convoca l'Associació Tantàgora (entitat organitzadora del FLIC, Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil) amb l’objectiu de promoure i difondre la il·lustració a casa nostra.

El concurs consisteix a difondre la tasca d’un il·lustrador que durant dotze mesos ( febrer 2012-gener 2013) conviurà al si de l’associació. Durant aquest temps es comprometen a difondre el treball del resident associant les seves il·lustracions amb Tantàgora, a través d’un espai exclusiu a la seva pàgina web i la inclusió del seu treball a les comunicacions pròpies de l’associació.

Helena Basañagas va ser la il·lustradora seleccionada en l'edició 2011, i per tant podeu trobar més informació sobre la seva col·laboració amb l'entitat al web de Tantàgora.

Les bases completes de la convocatòria les podeu descarregar en aquest enllaç. No badeu, que la data límit per presentar-s'hi és el 15 de febrer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada