divendres, 11 de novembre del 2011

L'apunt d'actualitat: XVIIa edició del Saló del Manga

Des del passat 5 d’octubre fins el dimarts 1 de novembre es va celebrar a la Farga de l’Hospitalet l’ esperat Saló del Manga.

Aquesta va ser la edició XVII del Saló, i també l'última que se celebrarà a la Farga, ja que des de l’organització s'ha informat que el recinte de la Farga és massa petit per un saló que reuneix a tantes persones, i així també es podran portar més autors i expositors.

En aquesta edició del Saló s’hi van presentar diverses exposicions com la de kimonos originals sobre el món dels samurais de Hiroshi Hirata. També pels més amants del dibuix hi va haver una exposició amb obres de Victoria Francés recollint tota la seva trajectòria.

També hi va haver diverses signatures d'exemplars dels autors Kazue Kato (autora de la serie Blue Exorcist), Keiichi Hara (director de cine, especialment conegut per dirigir la pel•lícula de Doraemon) o Victoria Francés, entre molts altres.

Com ja es també habitual, durant la celebració del Saló es varen fer públics els guanyadors dels diversos concursos que s’organitzaren, com el concurs per realitzar una historieta manga del Saló.


Ingrid Vilardaga 1r d'Il·lustració


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada