dilluns, 11 de juliol del 2011

Irene Moreno participa en el programa 25(...)50 de TVE

L'alumna d'il·lustració Irene Moreno ha pres part en el grafisme del programa 25(...)50, que s'emet des del passat dimarts dia 5 de juliol per La2 de TVE, i que consta d'un total de 13 capítols. Aquest treball ha format part de les pràctiques de formació en centres de treball de la Irene, que en aquest cas va realitzar a la productora E2S (on també treballa un altre exalumne de l'Escola, el Sergio Garcia).
Potser la millor manera d'explicar-ho és amb les seves pròpies paraules, o sigui que us transcrivim el correu que ens ha fet arribar:
El programa es diu "25(...)50" i va de contrastar els punts de vista de gent diversa de 25 anys amb els de gent de 50, sobre diferents temes, concretament els 13 temes que vaig haver d'intentar il·lustrar: el futur, l'amor, la feina, la política, la família, els valors, l'estil de vida, la tecnologia... Ja tenien la caràtula feta i havien de ser unes il·lustracions que seguissin l'estil, i amb Illustrator per poder-les animar després amb Flash.
Podeu veure el programa al web de Televisió Espanyola. Us deixem aquí l'enllaç per accedir-hi directament: http://www.rtve.es/alacarta/videos/2550/2550-futur/1146581

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada