dimecres, 9 de març del 2011

Es convoquen els Premis Junceda 2011


L'associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya ens ha fet arribar les bases de la convocatòria dels Premis Junceda 2011.

Pels qui no ho conegueu, l'objectiu dels Premis Junceda és premiar i donar a conèixer la il·lustració en totes les seves àrees d'aplicació, fent reconeixement de les millors obres publicades durant l'any per les il·lustradores i il·lustradors de Catalunya. Per entendre'ns: els Junceda són a la il·lustració el què els Premis Gaudí al cinema.

No hi ha cap premi ni en metàl·lic ni en espècie per als guanyadors, però el prestigi i currículum professional que suposa guanyar un d'aquests premis és molt important.

Malgrat ser una convocatòria adreçada directament a il·lustradors professionals amb obra publicada, des de la darrera edició els premis inclouen una nova categoria que pot ser molt interessant per als alumnes que heu presentat l'Obra Final del CFGS d'Il·lustració durant l'any 2010: el PREMI FUTURS CREADORS.

Aquesta categoria s'ha creat amb l'objectiu d'estimular i promoure la creació jove amb la presentació dels projectes de fi de carrera (PFC) de les escoles d'il·lustració de Catalunya. Els autors/es que s'hi presentin hauran de presentar el certificat corresponent de l'escola que acrediti que l'obra correspon al projecte de fi carrera de l'any 2010.

Si en voleu més informació, trobareu les bases completes aquí. I si decidiu presentar-hi els vostres projectes, contacteu amb l'Escola per tal d'obtenir el corresponent certificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada