dijous, 16 d’abril del 2015

Premi Eva Toldrà d'Il·lustració 2015


L’Eva Toldrà Fernández va cursar estudis d’Il·lustració a l’Escola d’Art i Superior de disseny d’Olot del 2008 al 2010. Malauradament, va morir l’11/11/2010 als 35 anys amb el Projecte final dels estudis inacabat.
La família de l’Eva vol que el seu record continuï en aquest ambient de treball i estudi, que a ella li agradava i en el que podia conversar per qüestionar l’art, la creativitat i el mètode, per anar consolidant un pensament i una actitud personal davant l’art i la vida.
Amb l’objectiu de mantenir el seu record i alhora reconèixer els mèrits i l’esforç en el treball, es crea el PREMI EVA TOLDRÀ D’IL·LUSTRACIÓ en l’any 2012.
Aquests Premi, dotat amb 2000 euros, s'adreça als alumnes del Cicle de Grau Superior en Il·lustració de les Escoles d'Art i Superiors de Disseny de Catalunya, i té com a objectiu premiar els millors Projectes Finals de Cicle.
El termini és obert fins el 24 de setembre, però els projectes no es poden presentar a títol individual, sinó que s'han de presentar des de les escoles. Per tant, si esteu interessats en participar-hi, feu-nos-ho saber.
Tota la informació sobre el concurs la trobareu a www.evatoldra.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada