dilluns, 16 de febrer del 2015

Concurs per als alumnes del CFGS d'Il·lustració

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya s'han posat en contacte amb nosaltres i amb totes les escoles de Catalunya que cursem el CFGS en Il·lustració per convidar als nostres alumnes de l’esmentat cicle al nou Concurs d’il·lustració de la bossa de The Craftroom, el saló de l’artesania feta a Catalunya.

Podeu consultar la informació de l’última edició en el següent vincle: 
http://www.ccam.cat/ca/Cos/areesactuacio:artesania:centreartesaniacatal:sac_2014

Es tracta de que els alumnes del CFGS en Il·lustració, que cada escola seleccioni, presentin les seves propostes per il·lustrar una de les dues cares de les bosses que els expositors donaran als compradors durant el saló. Per tant, si esteu interessats en participar-hi, feu-nos-ho saber a la direcció de l'escola.

Les bases del concurs són les següents:

1.- INTRODUCCIÓ:
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (en endavant CCAM), mitjançant l’Àrea d’Artesania, convoca un concurs per a la creació d’una il·lustració per imprimir a les bosses del Saló d’Artesania The CraftRoom a l’any 2015.
Aquest concurs serà anual i anirà creant any a any una col·lecció de bosses de The CraftRoom. 
2.- PARTICIPANTS:
Podran participar els/les alumnes del cicle de grau superior d’Il·lustració de les escoles d’arts i disseny de Catalunya. Cada escola decidirà quins alumnes participaran. En cap cas els/les alumnes poden ser professionals de la il·lustració.
Els/les alumnes participants obtindran 5 hores de pràctiques. El CCAM expedirà un certificat als alumnes que ho demanin.  
3.- DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE A REALITZAR:
La bossa de The CraftRoom es facilitarà als compradors durant el saló. Es tracta d’una bossa de tela de les següents característiques:
- 100% cotó.
- Gramatge de 140gsm.
- Mides: 42x38cm.
- Nansa curta.
- Color cru.
L’alumne participant ha de fer una proposta d’il·lustració per imprimir a una tinta sobre una de les cares de la bossa. A l’altre cara anirà la imatge de la Setmana d’Artesania de Catalunya. La il·lustració ha de comunicar conceptes positius i contemporanis vinculats amb l’artesania catalana.  
4.- PRESENTACIÓ:
Les escoles participants enviaran per correu electrònic les il·lustracions que seleccionin dels seus alumnes.
Les imatges han de tenir les següents característiques:
- Format: .jpg
- Mida: 25x25cm
Totes les il·lustracions han d’anar acompanyades d’una explicació de la inspiració i del significat (màxim de 50 paraules).  
5.- TERMINIS:
5.1.- Inici del concurs: febrer de 2015
5.2.- Data límit de lliurament: 12 de maig de 2015.
5.3.- Els projectes presentats després d’aquesta data i horari quedaran exclosos del concurs.  
6.- PREMIS:
Es concedirà un sol premi de 500€, el qual no podrà ser declarat desert.  
7.- COMPROMISOS DE L’AUTOR DE LA IL·LUSTRACIÓ SELECCIONADA PER SER UTILITZADA:
El guanyador/a del concurs es compromet a cedir l’exclusivitat d’ús de la il·lustració seleccionada al CCAM, conservant sempre la propietat intel·lectual. La qual cosa implica que l’autor/a només podrà produir i vendre l’esmentada il·lustració al CCAM, excloent qualsevol altra mena de transacció o comercialització. L’alumne guanyador/a haurà de complir les obligacions tributàries davant l’Estat i la Generalitat de Catalunya, així com les obligacions davant la Seguretat Social, i no tenir deutes amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.  
9.- JURAT:
El CCAM crearà a la seva pàgina de Facebook www.facebook.com/ccamcat l’àlbum Concurs d’Il·lustració de la bossa de The CraftRoom amb les imatges concursants. El jurat seran els usuaris de Facebook, que mitjançant els seus “M’agrada” votaran les seves il·lustracions preferides. Els usuaris podran donar al “M’agrada” de tantes il·lustracions com vulguin. La imatge amb més “M’agrada” guanyarà el concurs. Només computaran els “m’agrada” de les imatges de l’àlbum oficial del concurs a la pàgina de Facebook del CCAM. El 19 de maig a les 13h es farà el recompte de “M’agrada” i es nomenarà al guanyador/a.  
10.- ACCEPTACIÓ DE LES BASES :
La participació al concurs suposarà l’acceptació per part de l’alumne i de l’escola de tots i cadascun dels requisits, compromisos i obligacions de les presents bases.  
11.- PROMOCIÓ, EXPOSICIÓ DELS PROJECTES I RESULTAT DEL CONCURS :
Tots els projectes podran ser presentats al públic per part de l’Àrea d’Artesania del CCAM per mitjà d’exposicions o accions de comunicació que reprodueixin tots o part dels projectes participants al concurs. 
12.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL:

12.1.- El CCAM, com a promotor d’aquest Concurs obté, amb la concessió del premi, l’exclusivitat d’us de la il·lustració seleccionada, tot respectant la propietat intel·lectual del seu autor/a.

13.- FISCALITAT:
Totes les quanties econòmiques d’aquest concurs estan subjectes als impostos i retencions fiscals corresponents a l’any en curs.

14.- RECURSOS :
La decisió del Jurat no es pot recórrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada