dijous, 6 de març del 2014

II Jornada Art i Disseny: de l'Escola a l'Empresa

El proper 20 de març de 2014, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb el Departament de Cultura i totes les escoles d’Art plàstiques i Disseny del país organitzem la II Jornada “Art i disseny: de l’escola a l’empresa” que tindrà lloc, com l’edició passada, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

El Departament d’Ensenyament, amb l’objectiu de consolidar el diàleg iniciat entre les escoles d’Art i Disseny de Catalunya i les organitzacions empresarials, educatives i culturals vol proporcionar el marc ideal per donar a conèixer el treball dels nostres joves talents dels cicles formatius d’ensenyaments artístics de grau mitjà i superior i alhora posar en valor el disseny i l’art.

Al Centre de Cultura Contemporània s’instal·larà una exposició de roll-up i vídeos dels projectes finals de l’alumnat de les totes les escoles abans esmentades, amb la voluntat de vincular els objectius acadèmics i empresarials cap a una finalitat comuna: millorar la competitivitat de l’economia catalana mitjançant l’aportació de la innovació i la creativitat donant la possibilitat de poder intercanviar impressions amb els propis alumnes a l’espai networking.

A l'Escola d'Art de Manresa hi participem amb dos dels nostres projectes finals: "Down", d'Alba Medinyà (CFGS d'Il·lustració) i "DeCultiu", de Laia González (CFGM d'Art Final). A la web de la jornada trobareu informació detallada dels actes, així com les fitxes de tots els projectes presentats. L'espai d'exposició estarà obert a tothom durant tot el dia, i si teniu interès en assistir també a la resta d'actes us podeu posar en contacte amb nosaltres o us podeu inscriure mitjançant el formulari d'inscripció per a empresaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada