dijous, 6 de febrer del 2014

II Premi Divina Pastora de Novel·la Gràfica Social

La Fundación Divina Pastora convoca el II Premi Divina Pastora de Novel·la Gràfica Social, amb la voluntat de seguir promovent l'ús del còmic com a mitjà artístic d'expressió, fomentant la conscienciació ciutadana.

Pot presentar-se a concurs qualsevol autor major de 18 anys. Les obres han de ser inèdites i tenir com a argument temàtiques de contingut social com la infància, la 3a edat, la inclusió social o el medi ambient entre d'altres. El termini de presentació d'obres acaba el proper 15 d'abril. Les bases del concurs poden consultar-se a la pàgina web de la Fundación Divina Pastora.

El guanyador del concurs, que serà elegit per un jurat format per professionals de reconegut prestigi del còmic i la il·lustració, rebrà un premi en metàl·lic de 5.000 euros. A més, la novel·la serà publicada i difosa a Espanya per la Fundació Divina Pastora. El veredicte es farà públic el dia 5 de maig.

“Los niños invisibles”, guanyadora de 2013

La novel·la gràfica “Los niños invisibles”, de Tyto Alba, va ser la guanyadora de 2013. Recentment la Fundación Divina Pastora n'ha realitzat una edició digital, de caràcter gratuït, que pot descarregar-se íntegrament a la pàgina web de la fundació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada