dimarts, 16 d’octubre del 2012

Col·laboració artística en el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere


Des del Consell de la Dona de l’Ajuntament de Manresa estan preparant els actes relacionats amb el 25 de novembre – Dia Internacional Contra la Violència vers les dones, i ens han demanat la vostra col·laboració si hi esteu interessats.

Dins d’aquest actes trobem els “5 minuts de silenci institucional en record de les víctimes de violència masclista” que es portarà a terme el proper dia 26 de Novembre del 2012 a les 12h a la Plaça Major de Manresa.

Com a novetat d’enguany, dins d’aquest acte, es farà una proposta artística anomenada “Donem veu a les dones que ja no en tenen”. Consisteix en una sèrie de figures negres de fusta, de mida real, que representen les dones que han mort aquest any víctimes de la violència de gènere. Les figures acompanyaran l'acte durant els 20 minuts que dura aproximadament, i després es demana que qualsevol que hi vulgui participar escrigui o pinti allò que cregui convenient damunt de les figures, com a reivindicació contra aquest tipus de violència.

Totes les figures s’exposaran al vestíbul de la Biblioteca de El casino durant la setmana del 26 al 30 de novembre.

Si us interessa participar o voleu tenir més informació, poseu-vos en contacte amb el SIAD Montserrat Roig al telf 938752310 o a través del correu siad@ajmanresa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada