dimarts, 12 de juny del 2012

L'apunt d'actualitat: "Seher One"


Nascut a la ciutat de Mèxic, una de les ciutats més grans del món. Seher One va créixer admirant les pintures en les parets dels carrers de la capital intentant descodificar-les. A la edat de 16 anys va tenir les seves primeres experiències amb el graffiti: cosa que el va dur a descobrir i interessar-se en l’Art Urbà a través de publicacions impreses i altres mitjans de difusió. Després de la seva formació en els carrers de la capital mexicana, va decidir estodiar la Llicenciatura en Disseny i Comunicació Visual en l’Escola Nacional d’Arts Plàstiques (UNAM), especialitzant-se en il·lustració.
Seher One és un artista emergent mexicà, treball el qual ha començat a ser reconegut a nivell internacional, vislumbrant-se com un dels artistes urbans mexicans més prometedors. Ha participat en nombroses exposicions a Mèxic i les seves il·lustracions han aparegut en portades de revistes com “ Canvas”, “Dibujarte”, “Migala y Nylon Guys”; així com a les pàgines de les revistes “Loop” i “Latina Magazine”. Avui dia l’obra de Seher One decora els murs de diferents exteriors i àrees privades ubicats en distints punts de la República Mexicana.
Les imatges de Seher One han cridat l’atenció de marques internacionals com “Medicom Toy”, “Nike”, “Volvo”, “Disney” i “Casio”, amb qui ha col·laborat en projectes especials. Recentment va protagonitzar un spot publicitari en televisió nacional per a la cervesa Indio,on s’aprecia el seu procés creatiu i obra. Actualment treballa en diferents projectes personals i es prepara per participar la seva primera exposició individual.
A continuació alguna de les seves obres:









Miriam Cifre
1r d'Il·lustració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada