dimarts, 11 d’octubre del 2011

L'apunt d'actualitat: 14a Barcelona Tatoo Expo

Reprenem l'activitat blogaire iniciant una nova experiència que durant aquest curs duran a terme els alumnes d'il·lustració, i que anomenarem "l'apunt d'actualitat". Es tracta que, al llarg de l'any, i dins de l'assignatura de Fonaments de l'Art Gràfic, els alumnes de 1r d'il·lustració elaborin un noticiari a partir de totes aquelles informacions d'actualitat relacionades amb l'àmbit de la il·lustració i més en concret en aquells temes que responguin als interessos de cadascun/a d'ells i elles. Esperem poder anar afegint noves informacions cada setmana, i que siguin del vostre interès.

Comencem, doncs, el nostre noticiari particular amb l'aportació de la Miriam Cifre, que ens parla d'una activitat que es va dur a terme els passats 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre a Barcelona: la Barcelona Tatoo Expo.

14º BARCELONA TATTOO EXPO

Com cada any a Barcelona, s'ha celebrat la 14ª exposició de tatuatges amb més novetats que a les edicions passades.

Les novetats que s’han incorporat aquest any són competicions com el campionat de Fingerskate ( es tracta de fer els mateixos trucs i moviments que amb el patí normal amb un skate fet a mida pels dits) amb primer, segon i tercer classificat; tornejos de breakdance; el concurs Game Of Skate 1080º (un joc d'un contra un, un jugador fa una jugada que l'adversari ha de tractar de copiar, en cas contrari, afegir una lletra fins que la paraula SKATE, el primer a completar la paraula perd); concursos de Tatuatges amb diferents categories; concurs de Lady Pin-up on la guanyadora serà protagonista d'una sessió de fotos en exclusiva a càrrec del fotògraf Selector Marx de Trecelágrimas Produccions, per al reportatge de dues pàgines que realitzarà la revista Retro Lovely Magazine, regals especials de PinupLifestyle , un Book de fotos realitzat igualment per Selector Marx i un model exclusiu de presumir apareixent així mateix en el proper catàleg de roba de la firma.

A part de tots els concursos i tornejos, també hi va haver una zona dedicada a l’exhibició de Graffitis, amb la col·laboració de Montana Colors,marca de referència internacional en la pintura de esprai, on els participants inscrits rebien un pack de material per graffiti i una remuneració econòmica. El lloc de l’esdeveniment va ser la Farga de l’Hospitalet del Llobregat, els dies 30 de setembre, i 1 i 2 d'octubre.

Durant els tres dies de l’exposició la ASSOCIACIÓ DE NENS AMB CÀNCER va gaudir d’un estand on els nens podien pintar postals patrocinades pel reconegut estudi Mao & Cathy Tatuatge Artístic. Els beneficis obtinguts per la venda de les postals serà destinat a La Casa dels Xuklis, un conjunt de 25 habitatges destinats a les famílies dels nens que pateixen aquesta malaltia i vénen a Barcelona a seguir el seu tractament.

Per obtenir més informació sobre l’espectacular esdeveniment podeu accedir a la pàgina web http://www.barcelonatattooconvention.com/2011/, o si preferiu seguir-ho al facebook http://www.facebook.com/BarcelonaTattooExpo; al twitter http://twitter.com/#!/barcelonatattoo o al mySpace http://www.myspace.com/spaintattooconvention


Miriam Cifre
1r d'il·lustració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada