divendres, 29 d’abril del 2011

III Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2011

Com ja us vam avançar fa unes setmanes, us informem que ja està en marxa la III Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2011, que té l'objectiu de donar una empenta al que es considera el 9è art: el còmic, promovent l'accés professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes. La Beca, impulsada pel Programa Connecta't del Carnet Jove, compta amb la col·laboració dels màxims referents en el sector.

Aquesta s'engloba dins de les cinc convocatòries per facilitar l'accés dels joves al món professional en els àmbits del disseny, la il·lustració, la fotografia, la ràdio i la premsa.

La persona beneficiària de la beca farà 11 col·laboracions amb la revista El Jueves i 11 col·laboracions amb la revista Medicampus al llarg dels 12 mesos posteriors a la concessió de la Beca. La dotació de la beca és de 5.000 euros. A més, una de les persones finalistes o bé la beneficiària de la beca tindrà l'oportunitat de publicar un llibre amb Ediciones Glénat.

Trobareu les bases completes a la pàgina web www.jove.cat (Secció Carnet Jove) i a www.carnetjove.cat/connectat. Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar al telèfon 93 483 83 75 o bé al correu electrònic connectat@gencat.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada