dimecres, 10 de febrer del 2016

Artur Carreira, de 1r d'APGI, guanyador del concurs de logotips de Grup Santasusana


El passat desembre es van posar en contacte amb l'Escola d'Art des de la Corredoria d'Assegurances GRUP SANTASUSANA, per fer-nos una proposta de creació d'un logotip commemoratiu dels 90 anys de l'empresa, que celebren aquest 2016. Des de Grup Santasusana van posar molt d'interès en què aquest logotip fos una creació dels alumnes de l'Escola, com a mostra del seu esforç en fomentar els nous valors i de treballar des de l'àmbit educatiu, i fent èmfasi en la  importància generar un nexe d’unió entre història i les noves generacions.

Després de valorar conjuntament diferents possibilitats, vàrem decidir que la millor opció era convocar un concurs tancat als alumnes de cicles formatius de l'Escola d'Art, que lliure i voluntàriament hi treballarien pel seu propi compte amb l'assessorament, això sí, del professorat de l'Escola.

Podem dir, ara sí, que malgrat els dubtes inicials la fòrmula ha estat tot un èxit, i que els alumnes de l'escola han mostrat un grau d'implicació, de motivació i d'autonomia àmpliament satisfactori. Finalment es van presentar a concurs vora 40 propostes, de les quals Grup Santasusana n'ha destacat especialment la qualitat i el talent dels seus joves creadors.

El guanyador del concurs ha estat, finalment, l'Artur Carreira, alumne de 1r curs del CFGM d'Assistència al Producte Gràfic Imprès, que va rebre un premi de 500€.

Volem aprofitar l'ocasió per agrair a Grup Santasusana l'interès i la confiança dipositats en la nostra escola. Celebrem que l'experiència hagi estat exitosa i que hagi resultat igual de satisfactòria tant per ells com per nosaltres, i que ens hagi servit per obrir noves vies de col·laboració que poden prendre forma aviat en noves propostes.

Us volem fer arribar també, a tots els alumnes participants, la felicitació de Grup Santasusana (i la nostra també) pel vostre esforç i pel talent demostrat.

Molt aviat podreu veure el logotip definitiu a la web de Grup Santasusana. De moment, podeu veure totes les obres participants al seu blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada