dimarts, 2 de febrer del 2016

42è Concurs de cartells de La Patum 2016

A partir d’avui i fins el divendres 11 de març a les 2 del migdia ja es poden presentar les propostes de cartells per La Patum 2016. Així s’anuncia des de l’Ajuntament de Berga i del Patronat Municipal de La Patum, que han fet públiques ja les bases d’aquest 42è Concurs de cartells de La Patum.

El guanyador o guanyadora del concurs rebrà 500€ i el seu cartell serà el que anunciarà les festes del Corpus del 2016. El document que cal adjuntar amb el cartell acceptant les bases del concurs es pot trobar a la web del mateix Patronat de La Patum, a l’apartat documents.

El Jurat qualificador procedirà a la selecció d’un mínim de tres i d’un màxim de cinc cartells finalistes. Aquests treballs seran exposats entre els dies 20 de març i 3 d’abril a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga per tal que tothom qui ho desitgi pugui votar el cartell que més li agradi i escollir així la persona guanyadora. Les votacions es faran presencialment però cal identificar-se prèviament ja que només s’acceptarà un vot per persona. El cartell guanyador es donarà a conèixer públicament el dia 8 de maig, just després del Ple Extraordinari de l’Ascensió que es fa cada any per decidir si aquell any es farà o no La Patum.

Document acceptacio bases
Bases Concurs Cartells Patum 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada