dilluns, 4 de març del 2013

Concurs multimèdia ‘Migrants a Europa’ 2013

El concurs multimèdia ’Migrants a Europa’, convocat per la Comissió Europea, pretén oferir una oportunitat a joves artistes i comunicadors perquè reflexionin sobre la contribució dels migrants a la societat europea actual.

El guardó també hauria de suposar un primer pas perquè es reactivi el debat, es doni més informació i hi hagi un major intercanvi d'opinions. Es dirigeix a estudiants de més de 18 anys que estiguin matriculats en facultats i escoles d'art, disseny gràfic o comunicació de la Unió Europea i Croàcia.

Els centres participants podran presentar obres en tres categories: cartells, fotografia i vídeo. Aquests treballs s’avaluaran a nivell nacional i els millors de cada país seran avaluats per un jurat europeu, que decidirà qui són els guanyadors europeus. També es realitzarà una votació pública a través de l’espai web.

Els autors dels 30 treballs finalistes viatjaran a Brussel∙les per assistir a la cerimònia de lliurament de premis. Els centres els estudiants dels quals obtinguin els primers premis en les tres categories i el primer premi de la votació pública rebran un premi de 10000€. La data límit per a la presentació de treballs és el 21 de juny de 2013. Més informació al web del concurs.

Si esteu interessats en participar-hi feu-nos-ho saber, doncs la inscripció s'ha de tramitar a través del centre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada