dijous, 15 de novembre del 2012

L'apunt d'actualitat: 3a temporada d'"Arròs covat"

Aquest novembre s'ha estrenat al canal 33 la tercera temporada d'Arròs Covat, una sèrie d'animació per adults que tracta del dia a dia de un dissenyador gràfic que ronda els trenta-i-tants anys.

Dibuixant i il.lustrador barcelonès, Juanjo Sáez (1972), va estudiar art, disseny i pintura a l'Escola Massana, els seus principis van ser com a col.laborador en fanzines, diaris com El mundo o El Periódico de Catalunya i va fer treballs de disseny i publicitat per empreses com Nike o Estrella Damm.

El 2009 realitza la seva primera sèrie de TV, "Arròs Covat" amb un estil gràfic molt personal on la simplicitat domina, d'estil minimalista i amb un gran toc humorístic sobre la vida quotidiana. Va ser gualardonada amb el Premi Ondas en 2010 atorgant-li un gran reconeixement.

"Arròs covat" també es pot veure per internet, a través de l'adreça http://www.tv3.cat/arroscovat, on trobareu els nous capítols de la 3a temporada (que s'estrenen a internet abans que per televisió) i també les dues temporades anteriors completes.

Òscar Boix
1r d'Il·lustració

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada