diumenge, 13 de març del 2011

Flavio Morais i Carles Poy: taller a Cal Gras




El proper 25 i 26 de març a Cal Gras (Avinyó) es durà a terme un taller amb Flavio Morais i Carles Poy, just abans de l'edició d'enguany de la Trobada d'Il·lustradors que serà el dia 27. Podeu trobar més informació al web de Cal Gras: www.calgras.cat


Iniciativa visual pensada per despertar el gust pel dibuix i el volum, i per il·lustrar i donar forma d’una manera divertida i alegre les nostres idees i apunts.

Taller al voltant de la il·lustració pensat i dirigit a l'exploració dels nostres coneixements i al desenvolupament de la nostra capacitat artística i visual. Saber una mica més sobre la història de la cultura plàstica i practicar en la creació ens ha de permetre entendre millor el panorama del disseny, la il·lustració i les arts actuals.

Com? Un curs pràctic d’en Flavio Morais i una aportació teòrica i d’imatges d’en Carles Poy. Alternarem la pràctica amb la història entenent la cultura com un conglomerat de coneixements.

Ajudarem a desenvolupar la creativitat amb senzillesa i a que l’alumne il·lustri el seus objectes tenint en compte les seves idees i la seva imaginació.


Flavio Morais, il·lustrador i creador visual: www.flaviomorais.net
Carles Poy, professor, historiador i comissari: www.carlespoy.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada