dijous, 10 de març del 2011

1r Concurs de Cartells Correllengua 2011

Des de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) ens han fet arribar les bases del 1r Concurs Cartell del Correllengua 2011. El Correllengua és una iniciativa que recorre els pobles i ciutats dels Països Catalans amb la voluntat de fomentar l'ús social de la llengua catalana i demostrar la vitalitat de la seva cultura popular, i tot plegat des d'una vessant transversal i participativa. Anualment, el cartell esdevé la imatge pública del Correllengua i el nexe d'unió de tots els actes que es realitzen arreu. L'any 2010 es varen organitzar activitats a més de 300 viles de tots els Països Catalans.

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar de manera individual o col·lectiva presentant una única obra original i inèdita. El jurat estarà format per la comissió organitzadora del Correllengua 2011.

El termini de presentació de les obres serà del 28 de febrer al 8 d'abril de 2011, ambdós inclosos. S'hauran de remetre a la seu de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), C. de Muntadas, 24.26, baixos. 08026 Barcelona.

S'atorgarà un únic premi de 300 € al cartell guanyador que serà lliurat en el transcurs de l'acte dels Premis Joan Coromines 2011. Hi haurà també un obsequi per al segon i tercer classificats.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada