dimarts, 4 de novembre del 2014

Concurs "la prevenció, un valor segur"


Un any més, el Departament d'Empresa i Ocupació, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament i amb el suport de la Fundación Prevent, convoca el concurs d'idees gràfiques de prevenció de riscos laborals “La prevenció, un valor segur”

Aquesta és una iniciativa que pretén sensibilitzar els joves creadors sobre la importància de la seguretat i la salut laboral i l’adopció de mesures de prevenció en qualsevol professió. També busca orientar la seva creativitat a un àmbit, el de la prevenció de riscos laborals, on el cartellisme té una gran tradició com a mitjà de difusió de missatges als treballadors i els empresaris. La participació en aquest concurs obliga als estudiants a informar-se, a investigar i a prendre consciència de la varietat de riscos que existeixen en qualsevol professió.

Aquest concurs, que arriba a la seva 8ena edició, està adreçat a tots els estudiants de disseny gràfic o de disciplines vinculades a ell de Catalunya i es caracteritza per la voluntat de tractar els estudiants d’aquesta disciplina com a veritables futurs professionals, amb el valor formatiu que això suposa.

Hi ha quatre categories per participar-hi: cartells, pictogrames, curtmetratges d'animació i fotografia. El termini per a presentar-s'hi acabarà a primers de març de 2015. Si esteu interessats en participar-hi poseu-vos en contacte amb l'escola, doncs necessitareu certificació conforme en sou alumnes per a poder-vos-hi presentar. Tota la informació sobre el concurs la trobareu al web del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada