dimarts, 7 d’octubre del 2014

Projecte "Parelles artístiques"

Des de l'entitat AMPANS ens informen que està a punt de començar la 2ª edició de parelles artístiques al Bages, iniciativa en la qual participen 4 entitats que atenen a persones amb problemes de salut mental (AMPANS, MOSAIC, ALTHAIA, i MUTUAM).

Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental és un projecte que organitza des de l’any 2006 la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (FCMPPO). Aquesta entitat és una fundació sense ànim de lucre que té la missió de millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen o han patit algun trastorn mental. Actualment s’està treballant per portar a terme la vuitena edició del projecte. En les últimes edicions, per tal d’arribar a un conjunt més gran de la societat i unir esforços al voltant de la lluita contra l’estigma vers la salut mental, s’ha ofert a altres serveis de salut mental del territori català la possibilitat d’afegir-se al projecte.

Parelles Artístiques consisteix en la creació i la posterior exposició d’unes obres realitzades, cadascuna d’elles, per una parella artística formada per un artista professional i un artista amateur, essent aquest últim una persona usuària dels serveis de salut mental.

L’exposició és la presentació pública de les obres artístiques i la culminació del treball realitzat, però el que es valora com a més important des del projecte és el procés creatiu que viu cadascuna de les parelles.

Si hi esteu interessats, us hi heu de posar en contacte el més aviat possible, durant aquesta mateixa setmana. A finals de setmana es definiran les parelles i l’obra s’hauria de realitzar entre octubre i novembre.

Als voltants del dia 20 de novembre totes les entitats que participen al projecte han d’entregar les obres, per tal que es pugui elaborar el catàleg i de cara al gener començarien les exposicions.

Si hi teniu interès, trobareu més informació al web www.parellesartistiques.cat , i si hi voleu participar podeu adreçar-vos a:

Cinto Santaeulàlia (MOSAIC) – 93 873 61 35
jsantaeulalia@althaia.cat

Núria Serra (AMPANS) – 93 827 23 00
nserra@ampans.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada