divendres, 26 de setembre del 2014

Concurs de cartells del la Trobada Nacional de Mags "Florences Gili"

L'associació Col·lectiu Pro-Tamarit de Tamarite de Litera (Osca) ha convocat una nova edició del concurs per triar el cartell anunciador de la Trobada Nacional de Mags "Florences Gili", que se celebrarà del 6 al 8 de març de 2015. 

Les persones que vulguin participar-hi poden enviar el seu projecte fins a l'11 de novembre i el guanyador rebrà un premi de 300 euros. Les bases del concurs estan publicades en aquest enllaç: https://tamaritemagico.files.wordpress.com/2014/09/bases-concurs-cartell-2015.pdf

La Trobada de Mags "Florences Gili" va començar l'any 2000 i porta el nom del mag tamarità José Florences Gili, conegut com "El Rei dels prestidigitadors" pels innovadors efectes que van revolucionar alguns aspectes de la màgia de principis del segle XX. El Col·lectiu Pro-Tamarit és l'organitzador de la Trobada, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació d'Osca i el patrocini d'empreses i entitats de la localitat i la comarca. Al blog http://tamaritemagico.wordpress.com/ podei obtenir més informació del certamen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada