dimecres, 15 de gener del 2014

Ja a la venda el calendari autoeditat per la nostra alumna Marina Manzano

La Marina Manzano, alumna del CFGS d'Il·lustració, ens ha fet arribar informació sobre el calendari que ha autoeditat i que podeu adquirir si voleu. Això és el què ens n'explica:

Durant aquest any passat, amb la Pepi Valderrama, hem estat dissenyant un calendari pel 2014 que en realitat pot servir per qualsevol any ja que en els mesos no hi ha els dies posats, així que és del tot reciclable. 
Ens vam fixar que ha augmentat la gent que els agrada tenir calendaris personalitzats enlloc de comprar una agenda ja feta, així que el que hem fet és un calendari digital, que es pot imprimir en qualsevol mida proporcional a la d'un DIN-A4 que és la mida original de les il·lustracions.  
Volíem fer un calendari temàtic i més aviat dirigit a noies, així que vam decidir que buscariem deeses de diferents èpoques i cultures que tinguéssin relació amb cada mes, així també hi entra una mica la curiositat per buscar quina relació té cada deessa amb el seu mes. El nom del calendari és "GODDESSES CALENDAR". 
Tenim 12 il·lustracions de deesses, 6 de la Pepi i 6 meves, intercalades i amb la plantilla del mes que també hem fet cadascuna. A part d'això, també hem dissenyat unes pàgines extra opcionals a l'hora d'imprimir depenent de les necessitats de qui el compri. Hi ha plantilles d'organització setmanal en diferents formats, per a fer llistes, de notes, recordatoris, objectius pel mes, com administrar els diners del mes, etc.  
Tot i que la mida original de tot és DIN-A4, en realitat no està pensat com a calendari de paret, sinó un calendari customitzable de mida DIN-A5, com una agenda feta a mida. On posar la il·lustració, potser llavors la plantilla del mes, escollir una o vàries plantilles d'organització setmanal, llistes, etc, segons convingui. 
Per comprar el calendari hi ha dues opcions, una pàgina d'aquí amb els preus en euros:
http://www.kawaiihandmadeandsupplies.com/product-category/calendarios 
O a la botiga de la pàgina de la Pepi amb els preus en dòlars:
http://store.depepi.com/news-stand/calendars

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada