dijous, 25 de juliol del 2013

Projecte "parelles artístiques"

Les entitats que formen part de la Xarxa de Salut Mental del Bages ens han demanat col·laboració per al projecte "parelles artístiques", del qual us n'adjuntem la informació bàsica per si pot ser del vostre interès.

Es tracta d'un projecte que fa ja 7 anys que es du a terme a Osona amb un èxit considerable, i al qual aquest any es volen adherir les entitats del Bages relacionades amb la salut mental. Concretament, les entitats que en formen part són MOSAIC, ALTHAIA, MUTUAM I AMPANS.

El plantejament és senzill: es tracta de fer una obra sumant el treball d'un artista professional i d'un artista amateur (persona usuària de la xaxa de salut mental), que treballen en col·laboració. Les obres s'hauran de realitzar durant els mesos de setembre-octubre, però la durada concreta, el nombre de sessions, etc. són molt variables i van en funció de la proposta i de la disponibilitat de l'artista. L'espai de trobada pot ser l'estudi de l'artista o els locals dels quals disposen les 4 entitats participants.

El proper dimarts 30 de juliol hi haurà una xerrada infomativa per a tots els artistes interessats, a les 19:30h a la biblioteca del Casino. Podeu assistir-hi sense cap compromís, i decidir-vos després que us ho hagin explicat amb més detalls.

Un cop elaborades les obres, cap a desembre-gener es farà una exposició al Bages, i més endavant se'n fa una altra de conjunta amb totes les entitats de Catalunya. També se'n farà un catàleg.

Si voleu més informació, a més de la xerrada podeu consultar la web del projecte, www.parellesartistiques.cat . I si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres escrivint-nos un correu a eart@ajmanresa.cat, o parlar directament amb les entitats organitzadores el dia de la xerrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada