dijous, 15 de setembre del 2011

La productora Fanàtik Visual busca col·laboradors per a un projecte d'animació

La productora Fanàtik Visual de Barcelona ens ha fet arribar la proposta que us reproduïm a continuació. Si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte directament amb ells:
Bon dia

Ens posem en contacte amb vosaltres per si podeu fer arribar una oferta de feina als vostres estudiants o ex-alumnes de l'escola.
Som una productora de teatre i audiovisuals de Barcelona, anomadana Fanàtik Visual SL. Estem preparant un projecte de serie d'animació per a televisió, i necesitariem un il·lustrador que ens desenvolupes els personatges i els backgrounds de la serie.
Es un projecte en estat ambrionari en el que actualment estemt treballant 1 productor, 2 guionistes i 1 animador 3d. Necesitariem incorporar un il·lustrador a l'equip per eleborar la proposta final i presentar el projecte a diferents televisions.
La feina, maleuradament no es remunerada, pero si que es signaria un contracte entre la productora i l'interessat, en el qual, si el projecte tira endavant, ens comprometem a comptar amb els seus serveis a la producció de la serie, o be en pagar la feina feta fins al moment.
Agrairiem que fessiu arribar aquesta oferta al màxim de gent possible.
Poden enviar els seus curriculums i mostres de les seves ilustracions a info@fanatik-visual.com

Gràcies!

Marc Casanovas
Fanàtik Visual SL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada