dimarts, 3 de maig del 2011

Exposició i xerrada de l'il·lustrador Valentí Gubianas

L'il·lustrador Valentí Gubianas, bon amic de l'Escola d'Art, i que ha col·laborat amb nosaltres diverses vegades fent xerrades i exposicions, ens fa arribar una proposta d'allò més interessant, especialment per als alumnes d'il·lustració:

De l'1 al 31 de maig de 2011, l'exposició ANIMAL es podrà visitar a la Biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, on es mostren 36 il·lustracions originals que s’han publicat en tres llibres : EN JACK I ELS PÈSOLS MÀGICS (Baula), EL LLEÓ I EL RATOLÍ (Baula), EN PERE SENSE POR (Baula) i ENDEVINA ENDEVINALLA, QUIN ANIMAL S'AMAGA? (Cadí).

En ocasió d’aquesta mostra, el dimecres 11 de maig a les 7 de la tarda, a la mateixa biblioteca, dins el cicle UNA PERSONA, UNA EXPERIÈNCIA... farà una xerrada oberta a tothom, on explicarà el seu treball en el món de la il·lustració: Com fa un llibre, quines tècniques utlitza, com es planteja les il·lustracions, etc... És una xerrada-col·loqui adreçada a adults, per compartir informacions i veure’s les cares parlant de llibres, il·lustracions, infants, ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada