dijous, 28 d’abril del 2011

El nou llibre d'en Sergi Carreto

El Sergi Carreto Casals, exalumne del CFGS d'Il·lustració, ha tingut el detall de fer-nos arribar un exemplar del llibre "Les aventures d’en Ton i la colla a la vall de Lillet" editat per La Patumaire Edicions, escrit per Josefina Elias i il·lustrat per ell mateix. Us en reproduïm la ressenya editorial:

Les aventures d’en Ton i la colla a la vall de Lillet de Josefina Elias és la nova novel·la juvenil editada per La Patumaire Edicions.

Una història ubicada a la Vall de Llillet enceta la col·lecció Pipioli dedicada als joves de la casa.

Ens trobem als anys 40, i en Ton i la seva colla d’amics viuen feliços en un petit poble situat als peus dels Pirineus: la Pobla de Lillet. El món dels nens és diferent al dels adults, i els relats que trobareu en aquest llibre reflecteixen la realitat de l’aventura, la curiositat i l’amistat per sobre de qualsevol altre valor.

En les seves sorprenents peripècies i trapelleries, en Ton i els seus amics es trobaran amb perills i complicacions, de les quals intentaran sortir-ne airosos, tot i que de vegades no es podran escapar d’alguna tibada d’orelles.

En definitiva, un bell viatge en el temps que, a més d’arrancar múltiples somriures al lector, el conduirà a descobrir diferents èpoques i llocs.


Estem molt agraïts al Sergi per haver-nos-el portat, i esperem que sigui només l'inici d'una llarga carrera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada